Studio Gorgonize

­­

Telefon 0764140118
Adresa Romania, Bucuresti, Calea Mosilor Nr 235
E-mail gorgonize@yahoo.com

Te tinem la curent cu tot

“Motivaţia este un m.i.t"Zilnic discuți cu oameni și ai contact social într-o măsură foarte mare. Negociezi salariul de bază sau “te vinzi” clientului din faţa ta. Construiești dreamchart-uri, expui postit-uri cu scopuri peste tot prin cameră. Rezervi un perete întreg pentru acest lucru. Cât de plin ești de încredere când visezi cu ochii deschişi? Ce simți când totul este pregătit pentru “success”? Este un lucru atât de plăcut, să primeşti putere prin acest mecanism…prin motivație. 

Omul înțelept nu-și calculează șansele. El își fixează țelul și apoi îl atinge.


                                                   Cum să mergi la serviciu binedispus?

 Momentele în care te pregăteşti pentru o viitoare meserie sunt uneori foarte grele. Multe examene şi mult de învaţat, practică în domeniu şi tot felul de voluntariate, doar - doar să ajungi acolo unde îți dorești. Munceşti mult ca să ajungi să faci ceea ce te pasionează, așa că ar fi de așteptat ca atunci când începi efectiv serviciul, să nu-ți mai încapi în piele de fericire. Însă nu se întâmplă mereu așa. Sunt atât de multe persoane care merg la serviciu doar pentru un salariu sau doar pentru că locuiesc în apropiere. Motivaţia aceasta ajută, dar nu pe termen lung. Nu e de mirare că sunt așa mulți oameni irascibili sau depresivi.Așadar, ce e de făcut ca să mergi la serviciu binedispus?

 În primul rând, asigură-te că munca ta este pasiunea ta. Fiecare om are un talent, nimeni nu este lipsit de capacităţi, trebuie doar să le descopere!Nu te plafona! Încearcă să faci în fiecare zi altceva și altfel, pune-ți creativitatea la lucru, astfel încât ceea ce muncești să îți fie mereu o provocare!Păstrează relații de calitate cu colegii! Nu intra în controverse inutile, nu încerca să ieși în evidență, punându-i pe alții într-o lumină proastă!Fii respectuos cu șeful și păstrează relația formală în cadru formal. Ai grijă cum te compoți față de el, chiar și atunci când nu mai ești la muncă!Arată ce știi, fii dispus să îi ajuți pe alții, dar nu îți asuma mai multe responsabilități decât poți duce!Înainte de a pleca de la serviciu, fă ordine pe birou, asează la locul lor obiectele folosite sau echipamentul. A doua zi te vei întoarce în același loc și nu ai vrea să îți începi ziua cu ceva ce nu îți place. Respectă-ți timpul liber! Dacă nu știi când începe și când se termină ziua de muncă, e normal să fii obosit, plictisit sau fără entuziasm în ceea ce privește activitatea.Înainte de a merge la lucru dimineața, formează-ți un ritual: câteva momente de meditație, un mic dejun consistent, dacă e posibil o plimbare pe jos până la serviciu.Păstreză o atitudine pozitivă pe parcursul întregii zile! Faptul că ai ales profesia care te defineşte este unul dintre cele mai mari cadouri pe care ai putea să le faci atât umanităţii, cât şi ţie însuţi. Umanităţii pentru că ai ales să faci lucrul la care te pricepi cel mai bine, oferindu-i calitate, iar ţie pentru că ţi-ai oferit o viaţă împlinită, fară frustrări. 

 Spor la lucru!

Citește mai mult